Cellcomb

Maskinoperatör

Är du praktiskt och tekniskt lagd, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att jobba på ett företag under stark utveckling?

Då tycker vi absolut att du ska skicka in din ansökan till oss! Här kan du förvänta dig att jobba i ett glatt team med god sammanhållning och företaget har ca 45 anställda och verksamheten är förlagd i Säffle. Vi utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för korttidsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet. I fråga om flexibilitet, kunnande och miljöansvar är vi en av Europas ledande tillverkare i vår bransch. Våra kunder är många och finns i flera olika branscher. Vi vill göra det miljövänliga till standard!

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och kan innebära två- eller treskift och möjlighet till förlängning finns.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett exempel på det är att du är en lagspelare. Vi är ett växande företag och jobbar mycket tillsammans. Du beskrivs som en person som får saker gjort och samtidigt kan föregå med gott exempel.

Erfarenhet från industri med laminering och/eller konvertering av pappers- och plastråvara är meriterande.

Utbildning för truckförare och säkra lyft är meriterande.

Start för uppdraget är snarast möjligt, så tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till: jobb@cellcomb.com

Skicka in din ansökan senast 2020-02-29