BillerudKorsnäs

Maskinoperatör till PM6

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk är ett integrerat massa- och pappers/kartongbruk som gör material till förpackningar. Vid pappersmaskin 6 (PM6), som är en del av avdelning Pappers- och Kartongtillverkning, ansvarar fem skiftlag för massaberedning, papperstillverkning och fardigställning av rullar och emballering. Vi söker nu en maskinoperatör till PM6. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Om tjänsten

Som operatör vid PM6 arbetar du i kontinuerlig skiftgång i ett av våra fem skiftlag. Skiftlagen består av sju ordinarie operatörer, fördelade på två arbetsledarområden; Maskin respektive Efterbearbetning. Maskinoperatören tillhör område Maskin, men samarbete sker över hela linjen. I maskinoperatörens roll ingår i huvudsak följande arbetsområden; mälderi, vira-, press- och torkparti. Arbetsrotation sker mellan de olika arbetsområdena. Målet är att producera fluting av högsta kvalitet på ett säkert sätt.

Kvalifikationer

För befattningen är det ett krav med processteknisk utbildning och/eller erfarenhet från massa- och papperstillverkning och då med lägst godkänd gymnasieutbildning.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du är en person som känner ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Fjällman, Sektionschef, tfn 0555 414 59, Mike Karpathakis, Gruppchef, tfn 0555-410 66 eller Ulrika Sand, Gruppchef, tfn 0555-410 68. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2019.

Anställningsvillkor

Heltid Tillsvidare

Kontaktpersoner

Magdalena Finné