BillerudKorsnäs

Maskinbearbetare till BillerudKorsnäs Gruvöns bruk

Underhållsavdelningen på Gruvöns bruk har som huvuduppgift att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning.

Underhållsavdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du tillhör sektionen Mek som är en del av Underhållsavdelningen och som servar hela bruket. Gruppen består av 10 medarbetare som nu behöver en ny kollega. Tjänsten är på heltid, dagtid och tillsvidare.

Om tjänsten
Som maskinbearbetare ingår du i en grupp som ansvarar för såväl tillverkning som reparation av mekanisk utrustning för massa- och papperstillverkning. Du är också behjälplig till andra reparationsarbeten som kan förekomma samt vid stopp stötta produktionsavdelningarna.

Du blir en del av en grupp om tre personer som jobbar inom manuell maskinbearbetning med supportsvarv, fräs och arborrverk. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att tillverka detaljer för renovering av utrustning samt reservdelstillverkning till förrådet.

Kvalifikationer
Du har praktisk erfarenhet av manuell maskinbearbetning med supportsvarv, fräs och arborrverk. Du har troligen 3-årigt gymnasium inom det industritekniska området alternativt att du på annat sätt eller annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.

Praktisk erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete från processindustri är meriterande. Datavana och att tidigare ha jobbat i ett underhållsprogram ser vi positivt på.

Det är meriterande om du har:

  • Lång praktisk erfarenhet av maskinbearbetning
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Lagerutbildning
  • Datavana samt materialkännedom är önskvärd

Personliga egenskaper
BillerudKorsnäs söker dig som har högt säkerhetstänk och är serviceinriktad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Tycker du om att tänka efter före och har förmåga att självständigt kunna lösa problem så kan BillerudKorsnäs erbjuda ett utmanande arbete i utvecklande miljö. Det är viktigt att medarbetarna har intresse för kontinuerlig vidareutbildning inom yrkesområdet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Stellan Danielsson, Gruppchef Mek, 0555-415 90

Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2019.

Klicka här för att söka tjänsten!