SOMAS

Maskinarbetare till stångförråd

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt genom distributörer. Vårt företag har en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet i våra rekryteringar. Vi söker nu en maskinarbetare till stångförråd.

Arbetsuppgifter

Du kommer i den här rollen ha en central funktion där du är en viktig länk mellan verkstad och planering. Du kommer självständigt hantera flödet av inkommande gods, lagerhantering, kapning av material, kvalitetsmärkning och inventering. I stort handlar det om materialhantering där du dels administrerar inkommande produkter men också arbetar praktiskt där du bearbetar och kapar materialet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industrin. Du har tidigare arbetat som verkstadsarbetare och känner dig hemma i verkstadsmiljö. Vi ser gärna att du har god materialkännedom. Har du truck- och traverskort är det meriterande. Här är det också viktigt med god datavana.

Personliga egenskaper:
Som person är du flexibel, ansvarsfull och arbetsam samt har en positiv inställning. Då rollen är självständig och innefattar många olika arbetsmoment ser vi gärna att du effektiv men också noggrann och strukturerad.

Arbetet är förlagt till dagtid. Låter detta intressant? Ansök redan idag! För ytterligare information vänligen kontakta:
Produktionschef: Anders Josefson, tel: 0533-69 17 82
Arbetsledare: Kennet Seldal, tel: 0533-69 17 86
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel: 0533-69 17 27

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Maskinarbetare stångförråd 2019”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Senaste ansökningsdag är 2019-09-16