Nordic Paper

Marknadsassistent vikariat

Nordic Paper är en papperskoncern belägen i natursköna Värmland samt i Norge. Företaget finns på totalt fyra orter, Bäckhammar där huvudkontoret ligger, samt i Säffle, Åmotfors och i Greåker i Norge. För närvarande är bolaget i en intressant utvecklingsfas med nya internationella och börsnoterade ägare vilket innebär att man även utvecklar och vidgar sitt arbetsfält.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt. Överallt försöker man finna alternativ till framförallt plast, för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Nordic Paper är ett av de ledande företagen inom bland annat kraftpapper för olika applikationer. Affärsområdena består av Kraft och Greaseproof.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nordic Papers kundservice på affärsområde Greaseproof består av sju medarbetare som hanterar flödet från order till leverans och säkerställer att kunderna får den service de förväntar sig av Nordic Paper som leverantör av ett av marknadens bästa papper inom Greaseproof.

Du kommer att ingå i team för arbete på avdelningen för Kundservice. Du kommer där att arbeta med hela processen från order till fakturering, innebärande ordermottagning, skeppningsplanering, tulldokument, fakturering och remburser samt att kommunicera med kunder och agenter på en internationell marknad.

Önskvärda kvalifikationer

  • Ekonomisk eller administrativ utbildning/Internationell marknadsutbildning, lägst gymnasienivå, gärna högre.
  • Erfarenhet av att arbeta med orderbehandling, fakturering, skeppningsdokument och remburser.
  • Mycket goda språkkunskaper i tal och skrift. Engelska.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Det är meriterande om du har arbetat med produktionssystem, CSM.

Personliga egenskaper

  • Du bör vara utåtriktad,
  • Vara noggrann, stresstålig,
  • Ha en hög servicenivå
  • Gilla att arbeta i grupp.

Information om tjänsten

Nordic Paper söker två vikarier – där din arbetsplats kommer att vara i Säffle till en början innan tjänsterna är placerade på det kommande huvudkontoret i Karlstad under början av 2021.

Vikariaten beräknas till cirka ett år, men med möjlighet till tillsvidareanställning. Det är två heltidsanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

Visst låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast den 10 januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av: Cissi Brunzell-Look, kundeservicechef Greaseproof Säffle, cecilia.brunzell@nordic-paper.com