Blue Ocean Closures

Manager Finance & Administration

Är du en trygg och erfaren ekonom? Tycker du om att arbeta både operativt och strategiskt? Triggas du av att få forma och bidra till ett ungt företag i stark tillväxt? Då har Blue Ocean Closures rollen för dig!

Som Manager Finance & Administration kommer du att arbeta med långsiktig strategisk planering och ekonomistyrning såväl som operativt ekonomi- och administrationsarbete med visst externt ekonomistöd.

Blue Ocean Closures är ett nystartat företag med innovativa, tekniska produkter som ska kommersialiseras på en global marknad. Det innebär att du får bidra i allt arbete från investeringsplanering, produktkalkylering och avtal till att utveckla dagliga fungerande rutiner i bolaget. Dina arbetsuppgifter utvecklas och förändras över tid när vi växer.

Till en början ser vi gärna att du tar ansvar för att sätta den administrativa strukturen inklusive visst certifieringsarbete och vi tror att det tillsammans med andra administrativa uppgifter kan utgöra ungefär 50 procent av tjänsten. Vi är dock öppna för sökande som vill fokusera på ekonomiområdet, kanske parallellt med andra uppdrag, då kan även en deltidsanställning diskuteras.

Tjänsten är placerad i Karlstad och du rapporterar direkt till vd.

I din roll som Manager Finance & Administration kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

– Finansiering/budgetering/uppföljning
– Projektredovisning
– Rapportering
– Kalkylering gällande projekt och produkt
– Analytiskt stöd
– Administration, certifieringsprocesser

Tjänsten som Manager Finance & Administration är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi eller förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet, gärna med inriktning inom finans. Du är trygg i din roll som ekonom med minst fem års erfarenhet inom området och är van vid självständigt arbete. Det är ett plus om du har arbetat med eller i mindre företag och bidragit till att bygga upp system och affärsmodeller. Är dina erfarenheter dessutom från tillverkande eller exporterande industri är det meriterande. Kunskaper och erfarenheter från certifierings- eller kvalitetsprocesser är också meriterande. Då vi jobbar i en internationell miljö och har engelska som huvudspråk är det viktigt att du är bekväm med det.

Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag. Det är också viktigt att du lever nära och delar våra grundvärderingar.

Viktigt för tjänsten är:
– Affärsmässighet
– Planeringsförmåga
– Samarbetsförmåga
– Förmåga att påverka

Har du ett eget driv och tycker om att påverka din egen vardag? Är du en person med empati och stor integritet? Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB

Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök blueoceanclosures.com

Om ansökan

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga cv och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2023-01-22. Läs mer om rekryteringsprocessen och sök tjänsten genom att att besöka jobbannonsen som du hittar här: Manager Finance & Administration

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!