Cellcomb

Kvalitetstekniker

Cellcomb med sina ca 50 anställda har sin verksamhet i Säffle. Företaget utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för korttidsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet. I fråga om flexibilitet, kunnande och miljöansvar är vi en av Europas ledande tillverkare i vår bransch. Våra kunder är många och finns i flera olika branscher. Vi vill göra det miljövänliga till standard!

Vår nuvarande kvalitetstekniker går nu vidare i organisationen och därför söker vi hennes ersättare – är du rätt person som vill vara med och utveckla Cellcombs kvalitetsarbete så tveka inte att söka.

Vill du jobba i en bred roll med kvalitet och verksamhetsutveckling, så kanske detta kan vara något för dig? Här kan du förvänta dig att både självständigt och tillsammans med andra lösa akuta och långsiktiga kvalitetsärenden, både genom att utföra och att leda arbetsinsatser samt att praktiskt arbeta på vårt mätlabb.

Ditt ansvar

Ditt ansvar blir att operativt stötta produktionen för att säkra lag- och standardefterlevnad och öka kundnöjdheten. Som kvalitetstekniker ansvarar du även för att verka för ständiga förbättringar av verksamhetsledningssystemet och för att uppnå uppsatta mål inom kvalitet, effektivitet och produktivitet. Du kommer att ansvara för grupperingen som jobbar med livsmedelssäkerhet och ingå i intern- och externrevisionsgrupperna. Vi ser att du har god ledarskapsförmåga, god kommunikationsförmåga och viljan att bidra med kvalitetsaspekter för att bidra till företagets utveckling och förbättring Självklart har du god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har relevant teknisk utbildning, t.ex. yrkeshögskola eller 3-årigt gymnasium med längre erfarenhet. Erfarenheter/utbildning inom kvalitetssäkring (ISO9001, ISO13485, FSSC2200), internrevision, produktionsteknik och/eller Lean Production är en fördel – men de personliga egenskaperna och viljan att lära och utvecklas är ändå viktigast.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering och ser fram emot sökande som bidrar till vår mångfald.

Meriterande

Ledningssystem (ISO 9000-serien)
Lean/Ständiga förbättringar