WermKon

Kvalificerad HSE-konsult

WermKon fortsätter växa och behöver bli fler. Nu söker vi dig som är en kvalificerad HSE-konsult.

WermKon AB är ett ledande konsultbolag som erbjuder tjänster inom HSE, Health, Safety & Environment. Vi är ett gäng jordnära och glada personer som jobbar med några av de största företagen och som brinner för att skapa säkra arbetsplatser.

WermKon är idag ett glatt gäng på ca 20 personer där majoriteten av våra medarbetare arbetar som HSE-konsulter i byggprojekt mot industrin. Vårt huvudkontor finns i Karlstad men våra konsulter och projekt finns i hela Sverige, med tyngdpunkt i Mellansverige.

Wermkon värnar om sina arbetstagare och erbjuder bla friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring m.m.

Efterfrågan på Wermkons tjänster ökar och vi söker nu en kvalificerad HSE- konsult som vill vara med på vår spännande tillväxtresa.

Som HSE-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets-, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser, utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.

Kvalifikationer

Du har flera års gedigen erfarenhet av HSE-arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin. BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.

Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men våra uppdrag sträcker sig över hela Sverige med viss tyngdpunkt i mellansverige. Projektet styr var ditt arbete är så du bör vara bekväm med att resa och leva “konsultliv” i perioder.

Övrigt

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: 100 %
  • B-körkort är ett krav
  • Sista ansökningsdag: 16 augusti 2021

 

Vi går löpande igenom urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så tveka inte att ansöka direkt!

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-ansvarig Hanna Lundgren på mejl: hanna.l@wermkon.se