WermKon

Kvalificerad HSE-konsult

WermKon är ett konsultföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom arbetsmiljö och säkerhet. Brinner du, liksom vi, för att alla har rätt att arbeta i en trygg och säker miljö ska du läsa vidare. Vi fortsätter vår tillväxtresa och behöver därför utöka vår styrka med ytterligare kvalificerade HSE-konsulter.

Som HSE-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför utbildningar, hanterar riskanalyser och arbetsberedningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.

Du har gedigen erfarenhet av HSE-arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin. BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.

Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men våra uppdrag sträcker sig över hela Sverige med viss tyngdpunkt i mellansverige. Projektet styr var ditt arbete är så du bör vara bekväm med att resa och leva “konsultliv” i perioder. Just nu säker vi extra mycket efter konsulter till ett av våra projekt i Värmland #jobbjustnu

Välkommen med din ansökan till Hanna Söreklint, HR-partner på hanna@wermkon.se. Hanna svarar även på frågor rörande tjänsten, 070-366 31 41. Ansökningar hanteras löpande. Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. september, med chans till förlängning och tillsvidareanställning. Mer information om WermKon hittar du på www.wermkon.se