Qbim

Junior konsult inom Azure Data Warehouse

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om ha rätt underlag, att förstå läget och kunna analysera det rätt. 

Qvim är experter på att ta fram dessa underlag. Att i företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara. 

Vi gör det helt enkelt lättare för företag att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut. 

Läs mer på qbim.se 

Qbim växer och behöver fler duktiga konsulter. 

Vill du hjälpa kunder att bygga datalagerlösningar med flera datakällor i moderna verktyg? Då passar du perfekt på Qbim. Företaget jobbar nära sina kunder och tar fram lösningar för bättre affärsbeslut och större förståelse för deras verksamhet. 

Qbim arbetar med Microsoft Azure Plattformen, Power BI, Alteryx och verktygssviten Qbimanalytics, Machinehealth och Skianalytics samt flera spännande projekt i teknikens framkant. 

Vem söker de? 

Qbim söker dig som trivs med en mix av kundkontakt och teknik. Du är intresserad av analys av data och vilka möjligheter det ger företag och organisationer. Du vill utvecklas i ett kreativt och engagerade team. Du gillar att möta och sätta dig in i kundens problem för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra lösning. 

Du känner dig bekväm eller har ambitioner med att bygga datalagerlösningar både OnPrem och i Microsoft Azure. Du är nyutexaminerad inom IT eller har några års arbetslivserfarenhet. 

Det är fördel om du har ett stort intresse för data och analys och ser möjligheter i den digitala utvecklingen kring molntjänster. Ditt engagemang inom området är däremot ett krav. Qbim trivs med människor som har humor och tror att du gör det också. 

God förståelse av svenska och engelska både i tal och skrift behövs för att arbeta hos Qbim. 

Tjänsten är heltid och placering är Karlstad. Resor ingår i tjänsten. Om du har frågor om tjänsten så kontakt Mikael Hyensjö – mikael.hyensjo@qbim.se