Qbim

Junior konsult inom Azure Administration

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om att ha rätt underlag, att förstå läget och kunna analysera det rätt.

Qbim är experter på att ta fram dessa underlag. Att i företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara.

De gör det helt enkelt lättare för företag att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut.

Läs mer på qbim.se 

Qbim växer och behöver fler duktiga konsulter

I denna tjänst söker Qbim en person som kommer jobba med den interna Microsoft Azure plattformen.

Idag arbetar Qbim med Microsoft Azure Plattformen, Power BI, Alteryx och verktygssviten Qbimanlytics, Machinehealth och Skianalytics samt flera spännande projekt i teknikens framkant.

Vem söker de?

Qbim söker dig som trivs med kundkontakter och teknik. Du är intresserad av analys av data och vilka möjligheter det ger företag och organisationer. Du vill utvecklas i ett kreativt och engagerade team. Du gillar att möta och sätta dig in i kundens problem för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra lösning.

Qbiim söker en person som kan administrera deras egna lösningar i Microsoft Azure samt tekniskt stödja övriga konsulter i olika kundprojekt. I denna roll söker de en junior person som vill

växa tillsammans med dem och senare jobba i deras kundprojekt.

God förståelse av svenska och engelska både i tal och skrift behövs för att arbeta hos Qbim.

Tjänsten är heltid och placering är Karlstad. Resor ingår i tjänsten. Om du har frågor om tjänsten så kontakt Mikael Hyensjö – mikael.hyensjo@qbim.se