Qbim

Junior konsult inom affärsanalys

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om ha rätt underlag, att förstå läget och kunna analysera det rätt.

Qbim är experter på att ta fram dessa underlag. Att i företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara.

Qbim gör det helt enkelt lättare för företag att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut.

Läs mer på qbim.se

Qbim växer och behöver fler duktiga konsulter.

Vill du hjälpa kunder med lösningar inom prisanalyser, prediktivt underhåll eller effektivisering? Qbim jobbar nära sina kunder och tar fram lösningar för bättre affärsbeslut och större förståelse för deras verksamhet.

Idag arbetar Qbim med Microsoft Azure Plattformen, Power BI, Alteryx och verktygssviten Qbimanalytics, Machinehealth och Skianalytics samt flera spännande projekt i teknikens framkant.

Vem söker de?

Qbim söker dig som är trivs med en mix av kundkontakt och teknik. Du är intresserad av analys av data och vilka möjligheter det ger företag och organisationer. Du vill utvecklas i ett kreativt och engagerade team. Du gillar att möta och sätta dig in i kundens problem för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra lösning.

Du känner dig bekväm eller är intresserad med att ta fram lösningar med MS-SQL, R, Python, GIT & Power BI. Du är nyutexaminerad inom IT eller Statistik eller har några års arbetslivserfarenhet. Det är fördel om du har erfarenhet av BI och Power BI men det är inget krav. Ditt engagemang inom området är däremot ett krav. Qbim trivs med människor som har humor och tror att du gör det också.

God förståelse av svenska och engelska både i tal och skrift behövs för att arbeta hos dem.

Tjänsten är heltid och placering är Karlstad. Resor ingår i tjänsten. Om du har frågor om tjänsten så kontakt Mikael Hyensjö – mikael.hyensjo@qbim.se