Billerud Korsnäs Gruvöns bruk

Junior Controller

BillerudKorsnäs Gruvön står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vårt mål är att ha en stabil och säker produktion där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål som bidrar till en hållbar framtid.

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du vara en del av oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker en Junior Controller!

Vårt Finance team inom Gruvön en hungrig och proaktiv Junior Controller i början av sin karriär som kan bidra till den fortsatta utvecklingen inom Financefunktionen. I tjänsten som Junior Controller kommer du att bland annat bidra till sammanställningen av det ekonomiska resultatet inför månads-/kvartals-/årsbokslut samt stötta kollegor med utredningar, projekt och effektiviseringar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

  • Vara en aktiv deltagare i bokslutsprocessen
  • Stötta kollegor i utredningar och projekt
  • Administrera delar av vårt finanssystem
  • Aktivt identifiera förbättringsmöjligheter internt
  • Bistå vid ad hoc-utredningar

Du rapporterar till Manager Mill Control för Gruvön.
Tjänsten är placerad på vårt bruk i Gruvön.

Kvalifikationer

  • Högskoleexamen inom företagsekonomi, motsvarande Civilekonom
  • Har goda kunskaper av Excel och Powerpoint
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Du ska även ha ett intresse av tillverkningsindustrin och aktivt vilja lära dig vår verksamhet

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med många kontaktytor och som arbetar bra både självständigt och i team.

Du är proaktiv, analytisk, noggrann och har förmågan och se både helhet och detalj. Du drar rätt slutsatser och samarbetar gärna med dina kollegor för att nå dina mål. Du är aktivt intresserad av ditt jobb och har ett naturligt driv att vara delaktig i förändringsarbete.
För att lyckas och trivas behöver du vara duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Markendahl, Manager Mill Control, på +46722113573 eller simon.markendahl@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Har du frågor kring rektyteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sandra Jonsson, HR Business Parter 072-714 18 27 eller sandra.jonsson@billerudkorsnas.com

Sista dag för ansökan 2021-01-17. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer och ansök här