SOMAS

Somas söker internationell exportsäljare

Värdesätter du bra kvalité, god kundservice och skickliga kollegor? Är du en erfaren och duktig säljare som gillar teknik och att bygga goda kundrelationer i en internationell miljö? Då har SOMAS jobbet för dig. Somas söker nu en Exportsäljare till motorapplikationsteamet i Säffle.

Din viktigaste uppgift som Exportsäljare är att driva och stärka affärsmöjligheter inom området för motorapplikationer, vilket innebär att du utvecklar befintliga och nya kunder på den internationella arenan. Teamet du ingår i har uppdelade geografiska ansvarsområden, där du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avtal. Försäljning sker via distributörer och direkt till slutkund, beroende på marknad. SOMAS medverkar även på internationella mässor, där du tillsammans med andra kollegor deltar.

Tjänsten innefattar ca 50 resdagar per år.

Vem är du?
Du har erfarenhet av industriell försäljning och sinne för affärer, har vana av att bygga långsiktiga affärsrelationer i en internationell miljö. Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor, är naturligt för dig. Du har teknisk utbildning och ett stort intresse av teknik och tekniska lösningar. Erfarenheter och kunskaper inom ventil- och reglerteknik är mycket värdefullt. Arbetet kräver stort eget ansvar vilket innebär att du uppskattar att arbeta självständigt och strukturerat. Du behärskar engelska med lätthet i tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande.

SOMAS erbjuder
SOMAS är en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Som exportsäljare erbjuds varierande arbetsuppgifter, hög tekniknivå och framför allt möjlighet att vara delaktig i hela processen. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt genomgå produktutbildningar.

Låter detta intressant?
Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”EXPORTSÄLJARE 2018004”.
Sista ansökningsdag: 18 november.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Marknadschef: Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20
Gruppchef Motorapplikationer: Tobias Lundberg, tel. 0533-69 17 21