SOMAS

Internationell exportsäljare

Värdesätter du bra kvalité, god kundservice och skickliga kollegor? Är du en erfaren och duktig säljare som gillar teknik och att bygga goda kundrelationer i en internationell miljö? Nu söker vi en Exportsäljare till vårt försäljningsteam i Säffle!

Om rollen

Som Exportsäljare på SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift är att driva och stärka affärsmöjligheter, vilket innebär att du utvecklar befintliga och nya kunder på den internationella arenan. Teamet du ingår i har uppdelade geografiska ansvarsområden, där du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avtal.

Försäljning sker via distributörer och direkt till slutkund, beroende på marknad. SOMAS medverkar även på internationella mässor, där du tillsammans med andra kollegor deltar. Tjänsten innefattar cirka 50 resdagar per år.

Vem är du?

Du har erfarenhet av industriell försäljning och sinne för affärer, har vana av att bygga långsiktiga affärsrelationer i en internationell miljö. Vi tror att du är en social och målinriktad person med en stark vilja att hjälpa kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda.

  • Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor, är naturligt för dig.
  • Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov.
  • Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har du erfarenhet och/eller kunskap inom ventil- och reglerteknik är det mycket värdefullt.
  • Att jobba som Exportsäljare innebär mycket eget ansvar och du behöver därför gilla att driva ditt arbete självständigt och ha ett strukturerat arbetssätt.
  • Du behärskar engelska med lätthet i tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande.

Vi erbjuder

SOMAS är en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt genomgå produktutbildningar.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten med hjälp av formuläret här. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill ha din ansökan senast 2020-04-07.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Marknadschef: Joakim Johannesson, tel 0533-69 17 20
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel 0533-69 17 27