AFRY

Instrumentkonstruktör

AFRYs Elia-sektion inom Process Industries Division i Karlstad söker ytterligare medarbetare för att bibehålla sin ledande position i regionen och tillgodose den heta marknaden med duktiga ingenjörer.

Vi är i dagsläget drygt 10 st i gruppen fördelade på alla discipliner, el instrument och automation. Samtidigt som den lokala marknaden är i stort behov av konsulter så ser vi en kraftig ökning av större projekt runt om i världen.

Typiska uppdrag kan vara att modernisera och effektivisera en produktionsprocess eller anläggning, utöka kapacitet eller bygga en helt ny produktionslinje. Leverans sker genom experttjänster såväl som kompletta funktions- eller totalåtaganden. Kunderna finns inom i stort sett alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom energi-, fordons-, gruv-, process- och skogsindustrierna.

På AFRY jobbar vi med att förbättra könsfördelningen inom företaget och på så vis i hela branschen, samtidigt som mångfald, ansvar, prestation och kompetens betonas i alla led. Detta gör att vi bättre kan anpassa oss till våra kunders behov och ytterligare förbättra leveranser, samarbete och nyskapande. Målet är att ha 30 procent kvinnor på alla nivåer inom AFRY senast år 2020, och vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vem är du?

Idag jobbar du inom processindustrin, gärna inom en underhålls/projekt-organisation eller som konsult. Du ser inte problem som ett problem utan som en utmaning! Du sätter stort personligt värde i att leverera i tid och med god kvalité. Körkort B är ett krav då resor i perioder är en naturlig del av din roll.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är civil-, högskole-, gymnasieingenjör eller har annan flerårig utbildning med minst 1-5 års erfarenhet inom delar av nedanstående.

  • AutoCAD
  • Datavana
  • Fältvana
  • Ventiler
  • Fältinstrument
  • PLC
  • DCS

Du är även intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande teknikkonsultföretag – därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter och att bygga kontakter både internt och externt. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna kollegor och bygga upp ett stort kontaktnät bland branschens mest spännande kunder. Har du redan idag egna kundkontakter inom vårt område är det ett stort plus.

AFRY erbjuder

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vill du vara en del av oss kan vi erbjuda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. För att hjälpa dig att utvecklas satsar vi mycket på variation i uppdragen tillsammans med kompetensutveckling i form av utbildning och hoppas på detta sätt kunna bidra till din personliga utveckling.

Kollegorna kommer definitivt att kunna bidra till din utveckling genom vårt uttalade förhållningssätt av att dela med sig av sin kompetens.

Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och vår personalförening. Genom personalföreningen erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater!

Vår rekryteringsprocess är för närvarande uppskjuten utifrån rådande läge kring Covid-19. Vi ser dock ett stort kommande behov av den här kompetensen i närtid därför vill vi gärna upprätta en dialog med intressanta kandidater och vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.