Rottneros

Inköpare

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallviks Bruk söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda.

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen.

Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du välkomnas till en roll där du samarbetar med flera funktioner inom verksamheten, både internt och externt, och har en koordinerande roll mellan olika avdelningar och områden.

Du sitter i ett centralt flöde där du hanterar det operativa inköpsarbetet, orderbekräftelser och leveransbevakning. I ditt ansvar genomför du också leverantörsbedömningar och utvärderingar och du hanterar även leverantörsregistret. Du upprättar även avtal utifrån givna förutsättningar och driver och medverkar i affärsprocesser/projekt.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har lägst teknisk- eller ekonomisk gymnasieutbildning med inriktning mot inköp och/eller logistik eller vad vi bedömer likvärdigt.

Meriterande är om du har erfarenhet av inköpsarbete inom industrin och även arbete i IFS och med SGG-kontrakt.

Vi välkomnar dig som vill vara med att ta Vallviks Bruk till nästa nivå i vår utveckling genom att bidra med god samarbetsförmåga, initiativkraft och eget driv, och som även vill få möjligheten till personlig professionell utveckling.

Du känner ett stort ansvar för ditt arbete, är strukturerad och resultatinriktad. För att bli framgångsrik i rollen besitter du också en mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för verksamhetens behov.

Du beskrivs av andra som engagerad, flexibel och analytisk, du gillar att hitta lösningar på problem.

Rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork, och Vallviks Bruks önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Clockworks rekryteringskonsult Sofie Lambertsson via telefon: 0733512721 eller e-post: sofie.lambertsson@clwork.se. Mika Palmu, Unionen, finns att nå för frågor på 0270 621 35.

Tjänsten söker du via www.clockworkpersonal.se senast 19 april. Vi arbetar med löpande urval, vilket medför att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – varmt välkommen med din ansökan!