ANDRITZ

Ingenjör

ANDRITZ i Karlstad söker en ny ingenjör.

Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen.

På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera tekniskt säljstöd till globala regioner och regionala säljkontor
  • Tillsammans med din kollegor ta fram rätt teknik, kostnader och offerter baserat på kundbehov
  • Vara sammanhållande länk mellan produkthemmet och interna- och externa kunder

Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör mot maskin eller motsvarande. Ej krav på akademisk utbildning utan ett antal års arbete med liknande arbetsuppgifter kan räcka långt. Mycket meriterande om du kommer från Pappers- & Massaindustrin. Kanske har du prövat på rollen som beredare, teknisk administratör eller som tekniskt säljstöd.

Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.

Du som person

Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige.

Din ansökan

ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Ansök här: https://thalamus.teamtailor.com/jobs/2032156-ingenjor

Din nya arbetsgivare

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com