BillerudKorsnäs Gruvön

Ingenjör el/instrument

BillerudKorsnäs Gruvön söker just nu en ingenjör med inriktning el/instrument. Tjänstens huvudfokus ligger på samordning av el- och instrumentmontage. Du kommer att tillhöra avdelningen Anläggning/Projekt, vars ansvar är att driva Gruvöns anläggningsinvesteringar avseende brukets framtida utveckling så att en stabil och säker produktion upprätthålls.

Triggas du av att få vara en del av ett företag som kontinuerligt satsar hårt på intensiv utveckling? Vill du ha eget ansvar med stora möjligheter att på egen hand kunna styra din vardag? Trivs du med att få vara en viktig kugge och vara avdelningens expert på området? Nu har du chansen!

Här får du förmånen att samarbeta med många kompetenta kollegor, både inom den egna avdelningen och andra kollegor på bruket, men även övriga produktionsenheter inom koncernen. Ytterligare kontakter som du kommer att ha i din roll är diverse lokala entreprenörer. Du rapporterar till avdelningschefen som också är placerad i Grums.

I din roll som ingenjör, el/instrument kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Att säkerställa att nyinstallationer konstrueras och utförs på ett person- och driftsäkert sätt.
  • Att vara stöd till projektledare och konsulter gällande montage- och teknikfrågor.
  • Driva teknikutveckling tillsammans med konstruktions- och underhållspersonal.
  • Utförande av kravspecifikationer till leverantörer.
  • Genomförande av montagebesiktningar

Tjänsten som ingenjör, el/instrument är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har teoretisk utbildning inom elområdet, antingen på gymnasie- eller högskolenivå. Men för att klara jobbet här hos oss är det viktigaste att du har flera års yrkeserfarenhet på området från processindustrin, detta så att du kan säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Här kommer även din goda förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket väl till pass.

Gillar du att analysera och komma med förslag på lösningar? Är du en person som har lätt för att planera och organisera? Har du dessutom en naturlig fallenhet för att ge service, skapa relationer och trivs med att samarbeta? Då kan du vara den vi söker!

Viktigt för tjänsten är:

  • God kännedom om risker, standarder och installationsregler gällande elanläggningar.
  • Erfarenhet av el/industrimontage inom processindustrianläggningar
  • Teoretisk utbildning inom elområdet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Sök tjänsten och läs mer här…