Triton Valsteknik

Industripersonal

Triton Valsteknik AB expanderar och söker industripersonal. Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget

Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 55 medarbetare. Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Som industriarbetare hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling. Arbetsuppgifter kan vara rensning, blästring, beläggning, svarvning och slipning av valsar. För att utföra dessa uppgifter kommer du även läsa ritningar, utföra mätningar, samt kontrollera ytfinheter och toleranser.

Du kommer utbildas i dessa moment utefter behov. På sikt kommer du hantera flera stationer så det är viktigt att du uppskattar ett omväxlande arbete.

Dina egenskaper

– Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
– Du gillar att ta ansvar
– Du är en positiv person och en lagspelare
– Du sätter en stolthet i ett väl utfört arbete

Din profil

– Erfarenhet från liknande arbete inom industrin är meriterande men inget krav
– Erfarenhet av ritningsläsning, mätning, kontroll av ytfinheter samt toleranser är meriterande men inget krav
– Traverskort och truckkort är ett önskemål.
– Du ska ha möjlighet att arbeta 2-skift.

Arbetslivserfarenhet

Svarvare, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Kompetenser

– Ritningsläsning (Meriterande)
– Svarvning, konventionell maskin (Meriterande)
– Språk: Svenska (Krav)
– Körkort: B
– Egen bil krävs