Stora Enso

Industrielektriker till Stora Enso

Stora Enso Skoghalls bruk söker två drivna och självgående industrielektriker. Som industrielektriker hos Stora Enso kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

En arbetsdag hos Stora Enso i Skoghall består till största del av planerade och schemalagda arbeten ute på bruket men du kommer även arbeta med akuta ärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer också bestå av att arbeta med underhåll och felsökning på el utrustning. I arbetet ingår även att ge service till driftorganisationen genom förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser på el och automationsutrustningar. Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Kvalifikationer

För att klara av jobbet tror vi att du har teknisk gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY/YH utbildning med inriktning el. Tidigare erfarenhet från processindustrin och underhållsarbete är meriterande. Stora Enso är särskilt intresserade av personer med erfarenhet från liknande fabriker och som har arbetat med ställverk, elmotorer eller frekvensomriktare. Viss skiftgång kan förekomma.

Stora Enso söker dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att få utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen. För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska både det svenska och engelska språket, i tal och skrift.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 15 maj, vänligen ansök så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Rekryterande chef Andreas Axelsson, +46 72 219 94 78, Andreas.Axelsson@storaenso.com, eller HR-specialist Per H Eriksson, +46 72 573 70 06, per.h.eriksson@storaenso.com, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, +46 72 186 26 17, ulrica.bergpersson@storaenso.com.

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos hemsida >

Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet ska du motivera varför du är lämpad för denna tjänst.