BillerudKorsnäs

Industrielektriker till PS Fiber

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Underhållsavdelningens huvuduppgift är att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en elektriker på heltid och dagtid, tjänsten är en tillsvidareanställnin.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en grupp med 10 medarbetare bestående av elektriker och instrumentmekaniker vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra förebyggande, avhjälpande samt förbättrande underhållsarbeten på Gruvöns massaavdelning. Vi erbjuder dig ett arbete i stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

– Tillgänglighetsförbättrande åtgärder

– Förebyggande ronderingar samt daglig kontakt med operatörer på aktuellt ansvarsområde

– Felsökning, loggning, analyser

Kvalifikationer

Vi söker sig som har minst 3 års gymnasial utbildning inom el/automation, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som elelktriker in om processindustrin och har arbetat med bl.a. ställverk, elmotorer, frekvensomriktare mm. Du bör också ha goda kunskaper om elsäkerhet.

Personliga egenskaper

Eftersom arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad, ansvarstagande samt samarbetsvillig värdesätter vi dessa egenskaper högt i urvalsprocessen. Ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet. Då teknikinnehållet är högt samt utvecklingen inom området går fort, ställer vi även krav på att våra medarbetare har förmåga samt viljan av att kontinuerligt utvecklas och vidareutbildas inom yrkesområdet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Joel Svensson, Gruppchef PS Fiber Eli, tfn 0555-417 51

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.