Valmet

Industrielektriker gjuteri

Valmets gjuteri på Lamberget i Karlstad tillverkar tungt gjutgods till vindkraft-, energi-, tillverknings- och pappersindustrin ända upp till 150 ton i styckesstorlek och sysselsätter idag 65 personer. Underhållsavdelningen består idag av 4 mekaniker på 2-skift och 2 inhyrda elektriker på dagtid.

Valmets gjuteri söker nu en industrielektriker för fast anställning. Gjuteriet har ett brett spektra av elanläggningar ända upp till 10 kV i drivspänning samt avancerad styrutrustning med datorer, PLC och tyristorer.

Erfarenhet av industriell verksamhet samt arbete med högspänning >1000 V är meriterande. Har du eftergymnasial utbildning ses det som ett plus. Tjänstens innehåll anpassas till den sökandes kompetens och kan komma att omfatta utökat ansvar och behörigheter.

I arbetet ingår kontakter med underleverantörer och specialister vilket ställer krav på god social kompetens och att du har lätt att knyta kontakter. Övriga personliga egenskaper som uppskattas är att du är noggrann, självgående och gillar att jobba i team.

Valmet kan erbjuda breda och intressanta arbetsuppgifter inom en bransch i tillväxt. Teamet närmast dig är ett glatt gäng kompetenta och hjälpsamma personer med lång erfarenhet.

För mer information om tjänsten kontaktar du Ulf Hansen, underhållschef gjuteriet, 054-177935

Du är välkommen att söka senst 27 oktober