Huspartner

Huvudprojektör

Huspartner söker en strukturerad och lösningsorienterad huvudprojektör som kan bidra till teamet under en viktig tillväxtfas.

Huspartner är inne i en tillväxtperiod och söker en huvudprojektör för trähus. Vid utformningen av byggnader ska huvudprojektören ansvara för utformningen och se till att projektbeskrivningen utgör en helhet som uppfyller de krav som ställs på den. Huspartner ser helst att du arbetat med projektering och 3D-modulering av trähus. Hos Huspartner kommer du jobba tätt med arkitekt, produktionschef, platschef och externa konstruktörer.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:

  • Framtagning av ritningar och materialspecifikationer
  • Granskning och samordning av externa projektörer (installationsprojekteringar och grund)
  • Upprättande av standardlösningar
  • Utvärdera och utveckla tekniska lösningar för trähuskonstruktioner
  • Leda och driva interna utvecklingsprojekt
  • Planera och säkerställa underlag till produktionen

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som huvudprojektör ser Huspartner att du som söker är initiativtagande, lösningsorienterad, resultatinriktad, nyfiken, flexibel och driven. Du är ansvarsfull, positiv, engagerad och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta. Du gillar utmaningar, arbetar strukturerat och har förmåga att planera och tänka långsiktigt.

Utbildning och erfarenhet

Du har minst en byggteknisk utbildning och vi ser gärna att du har arbetet i branschen i några år. Din erfarenhet av ArchiCad och Archiframe ska vara mycket goda.

Tjänsten är en heltidstjänst på Huspartners huvudkontor i Karlstad. Arbete på distans är möjligt.

Vilka är Huspartner?

Hustillverkaren som skapar arkitektritade hem, flerbostadshus och fritidshus. Som hustillverkare värnar Huspartner om kundernas största investering. Huspartner tror inte på dyra tillval utan har bakat in hög kvalitet redan från början. Huspartners hus ska vara en livstid och samtidigt både förenkla och förbättra människors livskvalitet.

Skicka in din ansökan på mail till fredrik.persson@huspartner.com redan idag! Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!