Huspartner

Platschef

Är du en driven, naturlig och trygg ledare? Har du arbetat flera år som arbetsledare eller i någon annan ansvarsfull roll inom bygg och är redo för en ny utmaning? Vill du vara med och bidra till framgångarna hos Huspartner?

Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi rekryterar nu, för direkt anställning hos Huspartner, en platschef till flerbostadshus. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som platschef på Huspartner är du ansvarig över produktionen för flerbostadshus, du planerar, leder, fördelar och organiserar det dagliga arbetet på byggarbetsplatsen. Du kommunicerar löpande med Huspartners ledning, medarbetare, leverantörer samt underentreprenörer i projekten. Projektens storlekar varierar i omfattning och antal. Du ser till att tidsplanen hålls och att arbetet genomförs efter givna riktlinjer och med god kvalitet. Tjänsten är en heltidstjänst, med placering på Huspartners huvudkontor i Skåre, Karlstad. Resor förekommer i tjänsten.

Krav:

  • Några års erfarenhet som te.x. arbetsledare inom byggbranschen
  • Byggtekniskt kunnande genom antingen utbildning/flerårig yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av trähusbyggnation
  • Erfarenhet av att leda ett arbetslag
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana

Vem är du?

För att trivas i rollen som platschef ser vi att du som söker är initiativtagande, lösningsorienterad, resultatinriktad, nyfiken, flexibel och driven. Du tycker om att arbeta med och leda andra människor. Du är inspirerande och professionell i ditt arbetssätt och får andra att prestera och engagera sig. Du är prestigelös, ansvarsfull, positiv, engagerad och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Du tycker om utmaningar och samarbetar bra. Har vi fångat ditt intresse? Kan du vara den vi söker?

Om verksamheten

Huspartner är ett modernt företag som skapades för att tillse byggmarknaden med en modern och miljöanpassad tillverkning. Företaget har huvudkontor och tillverkning i Karlstad, Värmland. För att säkerställa produkternas slutkvalitét har man även en ingående entreprenadverksamhet som utför och uppför byggnationerna på respektive byggplats. Detta sker av utbildad personal som väl känner till produkterna och som borgar för ett bra slutresultat. I denna rekrytering samarbetar Huspartner med Poolia.

Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Huspartner. Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt

Marie Mähler, marie.mahler@poolia.se,070-149 17 45