Ahlström Munksjö

HR-specialist

Är du en utvecklingsorienterad person som brinner för modernt HR-arbete? Är du intresserad av att arbeta i ett stabilt bolag i tillväxt och i en arbetsmiljö som präglas av teamarbete och stark framåtanda? Då kan du vara den person vi söker.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som HR-specialist arbetar du självständigt med support till företagets chefer när det gäller personal-, hälsa- och säkerhetsärenden. Arbetet innebär även strategisk utveckling av HR-processerna och dess verktyg samt operativa uppgifter som förhandlingar med de lokala facken. Du ingår i HR-teamet som arbetar för att nå uppsatta mål för avdelningen samt säkerställa att arbetet sker i enlighet med lagar, normer, regler och föreskrifter.

Arbetsuppgifterna innefattar att stödja företagets chefer inom bland annat:

  • Kompetensförsörjning och personalutveckling
  • Hälsa-, säkerhets- och andra arbetsmiljöfrågor
  • Arbetsrätt och lokala överenskommelser
  • Lönerevidering och lönesystem
  • Rehabiliteringsprocessen

I positionen ingår att upprätthålla det dagliga arbetet när det gäller stöd till verksamhetens chefer och medarbetare likväl som fackliga frågor och förhandlingar med de lokala facken.

Du kommer att arbeta i olika system, så som; SAP Success Factor, Agda lön, Shiftplanner, IFS mm.

Det kan bli aktuellt med personalansvar i rollen. Arbetet är verksamhetsnära i samarbete med personalchefen och löneadministratören.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper inom HR-området och har en högskoleutbildning inriktning PA-/beteendevetenskap eller motsvarande erfarenhet. Du har god kunskap om arbetsrätt samt arbetsmiljölagar och har viss vana av förhandlingar. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du självständig, driven och aktiv samt har ett stort mått av sunt förnuft. Du trivs med att kunna kommunicera öppet och skapa förtroendefulla relationer samtidigt som du har hög integritet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Maila din anslökan till helen.oder@ahlstrom-munksjo.com senast 2019-12-12.