COWI

Head of plant design

Vill du vara med och utveckla COWIs kontor i Karlstad? Här finns tjänsten för dig! COWI letar efter dig som motiveras av att få dina medarbetare att utvecklas och nå sin fulla potential, samtidigt som du brinner för att skapa relationer och affärer inom industrin. Som Head of Plant Design får du tillsammans med våra medarbetare och kunder vara med på en spännande resa mot grön omställning i våra intressanta industriprojekt.

Inom avdelningen COWI Industri Karlstad arbetar idag ett härligt gäng på 50 skickliga medarbetare med specialisering inom El- och Automationsteknik, Processteknik och Rör/Mek.- och Byggteknik. Vi arbetar ofta tillsammans i projektgrupper med totalåtaganden som omfattar alla våra teknikområden samtidigt som vi erbjuder experthjälp till våra kunder i att planera, utforma och optimera olika typer av industrianläggningar och energisystem.

Vi verkar främst i uppdrag inom processindustrin och agerar som en nära partner till våra kunder. Avdelningen har också ett omfattande samarbete med övriga avdelningar inom industridivisionen för att kunna erbjuda slagkraftiga lösningar till våra kunder.

Ditt uppdrag

I den här rollen blir du en del av ledningsgruppen i COWI Karlstad. Du kommer även ingå i vårt globala team av experter, och ha ett nära samarbete med medarbetare, projektledare och kunder. Din viktigaste uppgift är att leda och utveckla dina medarbetare, så att deras kompetenser bidrar till framgång i våra projekt och att gruppen når sina mål. Gruppen består i nuläget av 12 personer med blandade erfarenheter och senioritet.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

  • Leda och coacha medarbetare
  • Rekrytera för tillväxt Driva och/eller delta i avdelningens kundprojekt, där du säkerställer hög kvalitet i våra leveranser
  • Utveckla målplaner för att attrahera, bibehålla och utveckla gruppens tjänster och medarbetarnas kompetens och engagemang tillsammans med avdelningsledningen
  • Driva och utveckla affärer tillsammans med övriga avdelningsledningen samt divisionen.
  • Tillsammans med övriga avdelningar inom COWI verka för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom tjänsteområdet.

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att utveckla andras kompetenser och kunna se potentialen hos din personal. Du fokuserar på teamets välmående samtidigt som du ser till att bibehålla en hög prestationsnivå. Som person är du självgående, lyhörd och nyfiken. Du vill utveckla ditt ledarskap och trivs med många kontaktytor både internt och hos våra kunder.

Din profil

  • Intresse att utveckla och leda medarbetare
  • Ha haft någon form av ledarroll tidigare, antingen som chef, delprojektledare eller som projektledare
  • Ha relevant teknisk utbildning motsvarande minst högskoleingenjör inom exempelvis maskin-/energiteknik
  • Ha minst fem års erfarenhet från branschen, antingen från annat konsulterande ingenjörsföretag eller från anläggningstekniska projekt på entreprenadsidan
  • Kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Tillsammans utformar vi framtiden

Din kompetens är nyckeln till vår framgång. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika.

Så här ansöker du

Klicka på länken nedan och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är i gång. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet 25 augusti.

Ansök nu >

Har du några frågor? Då kan du ringa Anna Wilhelmsson på tel. +46 705 08 00 74 eller rekryteringsspecialist Sara Kuikka +46 70-720 94 68.