WSP

Projektör inom väg, gata och mark

WSP Samhällsbyggnad i Karlstad söker en handläggare/projektör inom väg, gata och mark.

Du har nu möjligheten att få bli en värdefull kollega för teamet där vi tror starkt på dig som är egengagerad och som mer än gärna bjuder på sin energi. WSP i Karlstad är företagets fjärde största kontor i Sverige. Inom Väg och Mark som tillhör avdelningen för samhällsbyggnad söker vi nu handläggande projektör som med sitt engagerande arbetssätt är redo att ta nästa kliv i arbetslivet.

Ansvarsområde

Som handläggande projektör inom väg, gata och mark, kommer du ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre begränsade projekt till stora projekt som löper över flera år. Du kommer att medverka i alla skeden, allt från förstudier/tidiga utredningar till bygghandlingar/uppföljning av byggskedet. Våra projekteringsverktyg är Civil 3D och Novapoint. Du är teknikansvarig alternativt projektör i större uppdrag och uppdragsansvarig i mindre lokala uppdrag. Tjänsten är perfekt för dig som vill ta nästa steg i karriären till en mer ledande roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års yrkeserfarenhet inom området väg- eller gatuprojektering. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt ha ett stort intresse för att, dels utveckla och leda, men också samarbeta med mindre erfarna kollegor. Att sköta kontakt med kunder ser du som utvecklande.

Det är meriterande om du har kunskap i Civil 3D och AutoCAD samt om du arbetat med entreprenörer eller inom ett entreprenörsföretag.

Som person är du:

  • Kommunikativ
  • Strukturerad
  • Flexibel och har god anpassningsförmåga
  • Har en god samarbetsförmåga

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

Kontakt

Maria Bengtsson, gruppchef, maria.bengtsson@wsp.com, 010-722 58 29

Ansökan

Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2019 – 12 – 31