BillerudKorsnäs

Gruppchef till Transport

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Vi söker nu en medarbetare som vill arbeta med vår fordonsverksamhet. Tjänsten är tillsvidare på heltid och arbetstiden förlagd till dagtid.

Om tjänsten

Som gruppchef ska du leda och utveckla din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på transporter och fordonstillgänglighet. Du ansvarar för optimering av Gruvöns bruks fordonspark och är beställare av fordon. Hantering av leasingavtal ingår i tjänsten. Inom arbetsområdet finns även deponi där du ska ansvara för hantering av detta. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för sektionen Fastighetsservice/Transport.

Kvalifikationer

Vi söker dig med treårigt gymnasium alternativt om du på annat sätt eller med annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Har du erfarenhet av arbete med fordon och deponihantering ser vi positivt på det.
Du bör även ha:
Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
Administrativa färdigheter och goda datakunskaper
Truckkort, lägst behörighet B1 samt C2

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat och har intresse för ledarskap. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tarmo Kokko, Sektionschef Fastighetsservice/Transport, tfn 0555-412 88 Välkommen med din ansökan senast den 15 sept 2019.