COWI

Gruppchef process, el/automation

Är du en engagerad och kommunikativ ledare? Vill du utveckla COWIs verksamhet mot framtidens hållbara affärer inom industriprojekt? Brinner du dessutom för att skapa nya affärsmöjligheter och bygga kundrelationer genom ditt nätverk?

COWI söker nu en Gruppchef till Process, El, Instrument och Automation som vill vara med på en spännande resa mot grön omställning i intressanta kundprojekt.

Kom och arbeta med oss i Karlstad

Avdelningen i Karlstad arbetar till största delen med projekt inom skogsindustrin och agerar som en nära partner till kunderna. Vi har även ett omfattande samarbete med övriga avdelningar inom industridivisionen för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga lösningar till våra kunder. Vi jobbar både i projekt inne på våra kontor samt i projekt ute i kundens organisation. Vi levererar allt från rådgivning till hela projekt, främst till skogsindustrin men även till andra branscher inom processindustrin och ofta med internationell prägel.

På vårt kontor i Karlstad är vi ca 50 personer verksamma inom anläggnings- och processdesign, el- och automationsteknik samt byggteknik. Vårt kunnande täcker alla discipliner inom industriprojekt, vilket möjliggör att vi kan leverera totalprojekt till våra kunder.

Visa vägen för utveckling av grön omställning inom industrin

I den här rollen blir du en del av vårt globala team av experter och du arbetar i nära samarbete med medarbetare, projektledare, kunder och divisionsledningen.

Din viktigaste uppgift i teamet är att leda och utveckla dina medarbetare, så att deras kompetens bidrar till framgång i våra projekt och att gruppen når sitt mål.

På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

Gruppen består i nuläget av 15 personer med blandad erfarenhet och ålder inom disciplinerna process, el, instrument och automation. Som gruppchef kommer du att leda och utveckla verksamheten inom process- el- och automationsteknik, vara delaktig i utvecklingen av avdelningen Industri i Karlstad samt ingå i avdelningens ledningsgrupp.

Utöver chefsrollen kommer du även att medverka i uppdrag där du kan ingå som projektledare, teknikansvarig, specialist eller mentor. Du kommer också att ha ansvar för beläggning, anbuds- och marknadsbearbetning. Tillsammans med övriga avdelningar i COWI verkar du för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom området.

Din kompetens. Vårt team. Tillsammans utformar vi framtiden.

Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att utveckla andras kompetenser och kunna se potentialen hos din personal. Du fokuserar på teamets välmående samtidigt som du ser till att bibehålla en hög prestationsnivå. Som person är du en lyhörd lagspelare, och du har intresse av att utveckla ditt ledarskap i en tekniskt utmanande bransch som du brinner för.

Din profil

  • Som person behöver du vara ödmjuk, affärsmässig, innovativ samt professionell i relationer med kunder och medarbetare. Du gillar utmaningar och struktur och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.
  • Erfarenhet av att utveckla och leda medarbetare är meriterande
  • Ha flera års erfarenhet från branschen, till exempel från annat konsulterande ingenjörsföretag
  • Kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Har du frågor?

Då kan du ringa Anna Wilhelmsson, Avdelningschef Karlstad, på tel. +46 70 508 0074

Så här ansöker du

Klicka här och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.