Moelven Skog

Förvaltare

Har du, som oss, ett stort intresse och kunnande om skog och skogsbruk? Önskar du dela din kunskap, engagemang och glädje med andra? Då kan denna rollen i Värmland vara något för dig.

Som förvaltare på Moelven Skog ansvarar du för att utveckla och göra oss till det bästa alternativet för skogsägaren med ett större innehav.

Du är en strategisk rådgivare där det är viktigt att motiveras av att träffa människor och bygga förtroende, både i skog och i urban miljö.

Har du:

  • En genuin känsla för människor och skog
  • God social kompetens och trivs med att jobba med långsiktig rådgivning, träffa människor och göra affärer
  • Skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet.

Hos oss får du:

  • Ett fritt och ansvarsfullt jobb
  • Bli en del av ett team med förvaltare, virkesköpare och produktionsledare.
  • Bli en del av en stor koncern med många möjligheter.
  • Möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte.

Placering på något av våra kontor i Nordvärmland eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Läs mer och ansök här >

Om Moleven

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 45 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3400 anställda och en årsomsättning på 10,3 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland,  Skaraborg och Dalarna. Vi är 60 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Vi finns på flera orter och vårt huvudkontor ligger i Karlstad.