Optipack

Försäljningsingenjör

Förpackningsindustrin växer så det knakar i hela världen och Optipack i Sunne har med fokus på miljövänliga förpackningsalternativ en toppmodern utrustning av förpackningstryck till ledande varumärken. Nu söker Optipack en försäljningsingenjör.

Förpackningar påverkar oss alla och de miljövänligare alternativen är lätta att sälja om man har rätt tekniska kunskaper. Därför rekryterar Optipack just nu en försäljningsingenjör med goda kunskaper inom förpackningsmaterial och tryckteknik.

Du får vara med och bidra i en tillverkningsindustri som satsar på senaste tekniken och högsta kvalité med högklassiga lösningar.

I dag är Optipack AB en ledande aktör på den skandinaviska förpackningsmarkanden. Företaget grundades 1917 i Sunne och i januari 2018 bytte bolaget namn från Mondi Sunne till Optipack AB. Då byggdes produktionsanläggning ut med ytterligare 500 m2 och investerade ytterligare 30 miljoner i förpackningsmaskiner med full HD kvalité och de senaste barriärlösningarna.

Dina arbetsuppgifter

Det här är ett fritt jobb, där du samtidigt får möjlighet att använda dina bransch- och teknikkunskaper. Du följer utvecklingen inom dina varu- och branschområden, identifierar kundernas köpvanor och hittar vägar till optimerad försäljning genom nya tekniska lösningar som bygger på kundens behov. Här jobbar du systematiskt, målmedvetet och strukturerat för att uppnå ett långsiktigt ekonomiskt resultat. Du får gärna vara innovativ och ha lite entreprenörstänk.

Din profil

Vi söker dig som har tekniska materialkunskaper och kvalificerad erfarenhet inom förpackningsbranschen. Du har med fördel goda kunskaper inom barriärlösningar då framtidens material efterfrågas av alla kunder idag.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift är en förutsättning för rollen, likaså innehav av B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och du som passar för det här jobbet är miljö- och kvalitetsorienterad, strukturerad och målmedveten. Du ser lösningar där andra ser problem och välkomnar nya idéer med fokus på goda och långsiktiga affärer. Som nyckelperson i verksamheten krävs det att du har god planeringsförmåga, hög teamkänsla och flexibilitet.

Du är en person med en naturlig artighet gentemot kunder och du har förmågan att ställa relevanta frågor med fokus på att hjälpa kunden på bästa sätt. Din roll gentemot kunderna är lika mycket rådgivare och inspiratör som leverantör.

Passar det här in på dig? Urval sker löpande, så vänta inte för länge med att söka jobbet! Det här är en direktrekrytering och du blir anställd av Optipack AB. Frågor kring tjänsten samt ansökan hanteras av Industrisupport. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om jobbet och ansök på www.industrisupport.com