Rottneros

Försäljningschef – mekanisk massa

Rottneros söker en försäljningschef för mekanisk massa.

Söker du en internationell roll som kombinerar teknik och försäljning? Rottneros kunder finns i Europa, Asien och USA. Nu söker Rottneros en tekniskt kunnig försäljningschef för mekanisk massa som ansvarar för kundrelationer och samarbete med agenter och handelshus. Du ansvarar för budget och våra säljplaner. Du leder arbetet för att ta fram dem och följer sedan löpande upp planer och budget. Du bevakar omvärlden för att kunna agera och korrigera vid behov.

Du har god teknisk förståelse för massa och papper. I din roll så hjälper du kunder och samarbetspartner med att lösa sina behov och tekniska utmaningar. Din säljstil är rådgivarens.

Rottneros har ett gott renommé på marknaden och många kunder. Du kommer att arbeta med bearbetning av nya kunder men större delen av ditt arbeta handlar om att ta hand om befintliga kunder och arbeta med samarbetspartners. I din roll ingår också ansvaret för teknisk support som stöttar kunderna.

Du kommer att ingå i brukets ledningsgrupp. Du svarar direkt till Marknad- och affärsutvecklingsdirektören. Det här är en roll som har många kontakter inom företaget, både med produktion och logistik då försäljningen är styrande för produktions och leveransplaneringen.

Du har en teknisk utbildning, eller relevant arbetserfarenhet inom branschen papper/massa. Det här kan vara din första försäljningsinriktade tjänst, men du har tidigare haft roller med teknisk rådgivning.

Som person är du strukturerad, duktig på att förklara teknik och bra på att bygga relationer. Du är en flexibel person som kan hantera många kontaktytor. Du är en duktig presentatör och du talar och skriver obehindrat på engelska. Om du talar ytterligare språk så är det ett plus.

Eftersom Rottneros strävar efter en jämställd arbetsplats och idag har flera män i ledande ställning ses gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten är heltid och placeringen är i Rottneros. Körkort ett krav och resor förekommer.

Om du har frågor om tjänsten kontaktar du John Johansson på john.johansson@qtym.se eller på 054-141816.

Läs mer och sök jobbet här >