Etteplan

Etteplan söker Junior Produktutvecklare

Som Junior Produktutvecklare på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana. Du kommer arbeta nära kunderna som finns inom olika branscher, med en gemensamt faktor att de allra flesta är branschledande inom sitt område.

Du kommer få arbeta med förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion, leverantörskontakter och färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Etteplans eget recept på framgång är teamwork, utveckling och en stor dos ”kul på jobbet”. Tillsammans jobbar ni för att ge kunderna de allra bästa lösningarna.

Din profil
Dina personliga egenskaper värderas högt. Etteplan söker dig som är lösningsorienterad, metodisk och är ansvarstagande.

Som Produktutvecklare arbetar du ofta som “spindeln i nätet” vilket kräver initiativkraft och att du är drivande. Etteplan värdesätter därför om du har vilja och förmåga att utvecklas till att leda delar av eller hela projekt.

I grunden är du civil- eller högskoleingenjör. Du har kunskaper i något eller några av exempelvis konstruktionsverktygen Catia V5, Pro-E, Inventor eller Solid Works. Har du erfarenhet från verkstadsindustrin är det mediterande.

Etteplan erbjuder
Hos Etteplan blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Etteplan har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ses som en naturlig del av arbetet och Etteplan hoppas du delar det synsättet. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.

Etteplan erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag och har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Etteplan – Engineering with a differnece