Afry

Erfaren maskinkonstruktör

Som konsult hos oss erbjuds du utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken. Du ingår i en grupp av erfarna ingenjörer som gärna delar med sig av sina kunskaper och stöttar vid behov.

Tack vare våra etablerade kundrelationer får du hos oss möjlighet att arbeta med ett brett projektutbud inom flera olika branscher. I tjänsten som ingenjör inom Mekanik är exempelvis framtagning av tekniska lösningar till maskinutrustning, prototyper, ombyggnationer, nybyggnationer och fixturer en naturlig del av arbetet.

Du arbetar med konstruktion och tar på egen hand fram ritningsunderlag. Beroende av uppdrag och kund kan du även vara delaktig i tillverkningsprocessen samt installationen.

Programvaror som används är bland andra Inventor eller liknande CAD-programvaror. Våra uppdrag utförs antingen ute hos kund eller på något av våra kontor.

Resor inom och utanför Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten.

Placeringsort blir på vårt kontor i Karlstad.

Vem är du?

Du har en utbildning inom maskin med minst 5 år och är väl förtrogen med branschens gällande direktiv och standarder.

Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.

Du har en stark drivkraft att utvecklas tillsammans med dina kollegor och värdesätter engagemang i och ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Du är van att arbeta i olika CAD-miljöer, främst Inventor eller annat 3D-verktyg.

Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du är flexibel och van att resa ut till våra kunder även under längre perioder, samt innehar körkort (B).

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Ansök här

https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lediga-jobb/13952-erfaren-maskinkonstruktor

Kontaktuppgifter för frågor

Marcus Andersson
Gruppchef Mekanik
+46 105056344
marcus.i.andersson@afry.com

Håkan Thelander
Sektionschef
+46 105056348
Hakan.Thelander@afry.com