AFRY

Erfaren maskinkonstruktör

Som konsult hos AFRY erbjuds du utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken. Du ingår i en grupp av erfarna ingenjörer som gärna delar med sig av sina kunskaper och stöttar vid behov.

Tack vare etablerade kundrelationer får du hos AFRY möjlighet att arbeta med ett brett projektutbud inom flera olika branscher. I tjänsten som ingenjör inom Mekanik är exempelvis framtagning av tekniska lösningar till maskinutrustning, prototyper, ombyggnationer, nybyggnationer och fixturer en naturlig del av arbetet.

Du arbetar med konstruktion och tar på egen hand fram ritningsunderlag. Beroende av uppdrag och kund kan du även vara delaktig i tillverkningsprocessen samt installationen. Programvaror som används är bland andra Inventor eller liknande CAD-programvaror. Våra uppdrag utförs antingen ute hos kund eller på något av våra kontor. Resor inom och utanför Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten. Placeringsort blir i Karlstad.

Vem är du?

  • Du har en utbildning inom maskin med minst 5 år och är väl förtrogen med branschens gällande direktiv och standarder.
  • Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.
  • Du har en stark drivkraft att utvecklas tillsammans med dina kollegor och värdesätter engagemang i och ansvar för dina arbetsuppgifter.
  • Vi ser att du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.
  • Du är van att arbeta i olika CAD-miljöer, främst Inventor eller annat 3D-verktyg.
  • Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
  • Du är flexibel och van att resa ut till våra kunder även under längre perioder, samt innehar körkort (B).

AFRY erbjuder

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vill du vara en del av oss kan vi erbjuda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. För att hjälpa dig att utvecklas satsar vi mycket på variation i uppdragen tillsammans med kompetensutveckling i form av utbildning och hoppas på detta sätt kunna bidra till din personliga utveckling.

Kollegorna kommer definitivt att kunna bidra till din utveckling genom vårt uttalade förhållningssätt av att dela med sig av sin kompetens.

Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och vår personalförening. Genom personalföreningen erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater!

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.