Technogarden

Erfaren inköpare

Technogarden Karlstad växer och vi utökar nu vårt konsultteam med en erfaren inköpare.

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Om den tekniska kompetensen är hjärnan i verksamheten så är våra konsulter hjärtat, därför är vi också medarbetarägda. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås – det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Vad söker vi?

Den här rollen kommer inledningsvis att vara ett längre konsultuppdrag och innebära att du är en viktig del i ett pågående förändringsarbete för inköp. Du kommer analysera, se möjligheter och driva en del av processen framåt, det är därför viktigt att du arbetat med inköp tidigare så du har en förståelse för hur inköpsprocessen fungerar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Vi söker dig som besitter erfarenhet som inköpare, fördelaktigt inom kategoriinköp, och har haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete. Vi ser gärna att du kan tala samt skriva svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är pragmatisk, prestigelös och att du har en hög grad av självständighet och integritet. Du trivs i en organisation där du arbetar i nära kontakt med dina kollegor och där du får ta ett stort eget ansvar. Du är en lagspelare som gillar att stötta och hjälpa dina kollegor. Det är meriterande om du tidigare haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, emelie.ivarsson@technogarden.se eller Marina Olsson, marina.olsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021.