Semcon

Engagerad Mekanikingenjör till Semcon

Är du Mekanikingenjör och en fena på konstruktion och produktutveckling?  Vill du arbeta med produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har du något gemensamt med Semcon!

Semcon i Karlstad utökar sitt team och söker därför ytterligare en mekanikingenjör.

I Karlstad jobbar Semcon med mekanik och produktutveckling med slutanvändaren i fokus. Ett härligt gäng konsulter som brinner för att utveckla och tänka innovativt. I och med att Semcon finns såväl ute hos kunderna som på kontoret, är sammanhållning en väldigt viktig del. Semcon hittar därför på roliga aktiviteter kontinuerligt så att alla ska känna sig hemma vart man än är.

Din roll
Du kommer att arbeta som mekanikingenjör med produktutveckling, produktkvalitet och/eller projektledning. Uppdragen är varierande, både i omfattning och utförande.  Kunderna finns inom flera olika branscher vilket gör att du får en stor möjlighet att prova på många olika och spännande uppdrag som också stärker din egen profil.

Din profil
Semcon söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande uppgifter. Du är van att arbeta i projektform, men har även förmågan att agera självständigt. Du är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och agerar affärsmässigt. Semcon ser gärna att du är en social person som trivs i nya sammanhang och kan skapa kontakter var du än jobbar. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att kommunicera med både chefer och kollegor.

För dig är det en självklarhet att tillsammans med oss andra göra Semcon till den bästa arbetsplatsen.

Semcom söker dig som är högskoleutbildad, gärna med några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av problemlösning där du använder din kreativitet.

För att axla rollen på ett bra sätt bör du har erfarenhet av att arbeta med minst ett av CAD-programmen;
Catia V5/V6
Pro Engineer
Creo
SolidWorks
Inventor
Solid Edge

Det är ett krav att du har B-körkort och att du talar och skriver svenska obehindrat. Stor vikt kommer att läggas på din sociala kompetens och konsultmässighet.

Ansökan och kontakt
Intervjuer kommer att ske löpande – så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta gärna Team Manager Jennica Ivarsson på 073-941 57 37.

Varmt välkommen med din ansökan!