Rejlers

Elkraftingenjör inom regionnätsstationer, produktionsanläggningar och regionnätsledningar

Rejlers arbetar med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Rejlers har sitt ursprung inom just elkraft där de i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Rejlers har på senaste tiden vunnit flera spännande uppdrag och söker därför nu en elkraftsingenjör som vill vara med och bilda ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan! Läs vidare och ansök redan idag!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Om tjänsten

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Kontoret i Karlstad representeras av 25 härliga medarbetare som jobbar med elkraft, stamnät, vind- och vattenkraft, med en tydlig målsättning om att växa. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar Rejlers morgondagens energilösningar tillsammans med kollegor och kunder. Vill du vara med?!

Som Elkraftingenjör kan du jobba i stationsteamet med konstruktion av ställverk och kontrollanläggning för högspänningsanläggningar 10-400kV. Där är beställarna stam- och regionnätsägare, distributionsföretag, entreprenörer och industrier.

Eller passar din kompetens bättre för att jobba med produktionsanläggningar för vattenkraft? Här supportar du kunder med bl.a. utredning, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag.

Kanske vill du hellre utvecklas inom regionnätsledningar och jobba med nätplanering, projektering av regionnät?

I alla teamen hjälper Rejlers kunderna med förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, upphandling, projektering, projektsamordning, beräkning, konstruktion, montagesamordning, provning, idrifttagning, kontroll och besiktning.

Är du den som söks?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Rejlers söker dig med en högskole-, gymnasieingenjörs utbildning inom elkraft, som du vidare har byggt på med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan.

För att passa i rollen har du B-körkort samt erfarenhet från EBR, ESA och gällande normer och föreskrifter. Har du dessutom erfarenhet av konsult- eller entreprenadbranschen får Rejlers lite extra puls!

Som person ser du mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Precis som Rejlers vill du ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och Rejlers uppmuntrar sina medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ses som en självklarhet och Rejlers söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Man värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt.

Svenskt medborgarskap är ett krav beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen. Du behöver även ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

Välkommen till Rejlers! #homeofthelearningminds

Om Rejlers

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds! Ambitionen är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Rejlers finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om Rejlers superpowers och en lärande företagskultur på deras hemsida. Tillsammans skapas magi!