AFRY

Elektronikkonstruktör

Afry söker en elektronikkonstruktör till Connected Products i Karlstad.

Du kommer att få arbeta med inbyggd logik i många olika applikationsområden såsom automotive och telecom. Tjänsten är placerad vid vår utvecklingsavdelning i Karlstad. Som elektronikkonstruktör hos oss kommer att du att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Typiska uppdrag innehåller hela eller delar av hela utvecklingskedjan från kravspecifikation, arkitektur, konstruktion till slutgiltig verifiering. I arbetet ingår även dokumentation i form av specifikationer, designbeskrivningar och rapporter.

Att kunna resa över dagen ingår som en naturlig del i tjänsten. Förutom regionala kunder samarbetar vi med våra andra utvecklingsavdelningar i Solna och Göteborg. Som konsult hos oss kommer du få arbeta med spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen varierar över tid. Du erbjuds en variationsrik vardag där du får möjligheten att regelbundet utvecklas tack vare olika uppdrag, samarbeten och utmaningar. Enkelheten som idag erbjuds för distansarbete gör att det är möjligt att driva det mesta direkt från Karlstad. En helt oslagbar kombination att arbeta i en mindre stad, med närhet till natur och samtidigt arbeta med de hetaste teknikområdena. Att ha roligt både på och utanför jobbet värderar vi högt och vi är måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid.

Vem är du?

  • Vi vill att du som söker har: En ingenjörsexamen inom elektronik som grund
  • Några års arbetslivserfarenhet av analog/digital elektronikkonstruktion
  • Goda kunskaper inom konstruktion samt PCB-design
  • Om du har jobbat i t ex Mentor Graphics, SPICE, Altium, CADSTAR och med hårdvarunära programmering, samt att du tidigare har arbetat med Agila processer ger det pluspoäng.
  • För att trivas i rollen som konsult bör du triggas av att ställas inför nya utmaningar och nya konstellationer av människor. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera, som person är du systematisk och noggrann i ditt dokumentationsarbete.
  • Du har stor tilltro till din egen kompetens och finner glädje i att dela med dig av ditt kunnande samtidigt som du drivs av att lära dig av dina kollegor.
  • Därtill har du ett brinnande intresse för tekniken och gillar att ständigt vara uppdaterad i det senaste inom tekniken.
  • Du som söker har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte, skicka in ditt CV och en kort presentation av dig själv redan idag. På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Läs mer och ansök här

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.