BTG Instruments AB

Elektronikingenjör till BTG Instruments AB

Vi söker dig – en elektronikingenjör med ett genuint intresse för teknik till BTG:s kompetenta och trevliga produktutvecklingsteam i Säffle!

BTG Instruments AB är världsledande inom området mät- och analysinstrument för övervakning och reglering av avancerade processparametrar inom pappers- och massaindustrin. Under mer än 100 år har vi utvecklat innovativa och kostnadseffektiva sätt att förbättra produktivitet och lönsamhet för pappers- och massaprocesser. BTG grundades 1921 i Sverige, och har idag huvudkontor i Éclépens, Schweiz. Globalt inom koncernen är vi cirka 600 personer. BTG ägs sedan december 2019 av Voith Paper GmbH.

Vad innebär det att jobba hos oss?

I den här breda rollen med intressanta och varierande arbetsuppgifter deltar du i design, utveckling, verifiering och underhåll av våra produkter och kommer ha en del i hela produktlivscykeln ända från specifikation till produktionsinförande. En begränsad mängd resor främst över dagen, ingår i tjänsten. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att utveckla, leverera och underhålla kvalitativ elektronik i samarbete med vårt team
  • Att testa och felsöka systemen
  • Att delta i utvecklingsprojekt, systemintegration och testaktiviteter
  • Att kontinuerlig lösa problem och att ingå i större projekt
  • Att följa produkten från början till slut
  • Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

Vi ser att du har en elektronikingenjörsutbildning eller motsvarande, med några års erfarenhet av produktutveckling. Tar du din examen vi vår – är du också välkommen med din ansökan!

Då vi är en internationell koncern behöver du kunna kommunicera obehindrat i engelska och svenska. En fördel är om du har erfarenhet av utveckling och felsökning av elektronik för inbyggda system, samt erfarenhet av vanliga ECAD-designverktyg. Om du har vana av att med hjälp av mätinstrument testa och felsöka hårdvara, samt erfarenhet av systemintegration, verifiering och validering av inbyggda system, passar du extra bra hos oss.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Då det ingår i din vardag att lösa problem är det naturligt för dig att analysera, identifiera och utveckla lösningar samt förutse problem som kan uppstå. Du trivs med att samarbeta genom att främja och utveckla även andras idéer, det är tillsammans som vi uppnår målen! För att lyckas i den här rollen behöver du vara kommunikativ – det gäller att du kan lyssna in och kan förmedla information vidare. För att vi ska bli en bra matchning är du resultatorienterad och uppmärksammar olösta problem som du tar tag i. Att driva på och avsluta projekt ser du som en självklarhet. Hos oss är säkerhet av yttersta vikt och vi förväntar oss därför att du arbetar enligt gällande instruktioner och lagar.

Vad erbjuder vi?

På BTG värderar vi entreprenörskap, nya idéer och eget ansvar. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme för kreativa lösningar för att ständigt hitta nya sätt att utveckla och utvärdera teknologier och metoder. Inom företaget arbetar vi aktivt med att utveckla vår personal.

Är du vår nya kollega? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att trycka på ”ansök” i annonsen på technogarden.se, på grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Nilsson som nås på 070- 298 30 85 eller ulrika.nilsson@technogarden.se

Sista ansökningsdag är 4 juni.

Varmt välkommen med din ansökan här!