Etteplan

El- och Automationsingenjör

Etteplans söker en El- och Automationsteam som trivs där du får ta en aktiv roll i att lösa och utveckla olika lösningar inom området.

Du kommer bli engagerad i både helhetslösningar och löpande kunduppdrag. Dina arbetsuppgifter som El- och Automationsingenjör innefattar arbete med förstudier, system- och detaljkonstruktion, verifiering, driftsättning, specifikationer, kostnadsberäkningar samt leverantörskontakter. Du kommer även att bistå i arbete med offerter, utredningar, kundkontakter och tekniska diskussioner.

Kompetensutveckling är viktigt för Etteplan och en del av deras vardag. Du kommer kontinuerligt utveckla din egen, men också avdelningens kompetens inom el- & automation. Arbetet utförs antingen ute hos kund eller från företagets kontor som helhetsåtaganden.

Din profil

Med rätt bakgrund och erfarenheter tillsammans med ett gott tekniskt handlag tror Etteplan att du kommer lyckas bra i rollen. Företaget tror att du har: – adekvat teknisk utbildning – flera års erfarenhet inom El- och Automation – vana att konstruera i CAD som t.ex. Elprocad eller AutoCad.

Det är meriterande om du har:

– erfarenhet från projektledning eller konstruktionsledning

– erfarenhet från DCS/PLC-system, HMI och drivsystem

Många av Etteplans kunder har engelska som koncernspråk så det är nödvändigt att du känner dig bekväm med språket i både tal och skrift. Om du har erfarenhet av att arbeta som konsult är det en fördel men inte ett krav.

Etteplan erbjuder

Hos Etteplan blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare. De har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser de som en naturlig del av arbetet och de arbetar aktivt med din kompetensutveckling och utbyter regelbundet erfarenheter inom gruppen. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga. Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och de har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Läs mer och ansök här