Triton Valsteknik

Ekonomichef

Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef.

Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget

Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är de två större företagen i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 75mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2.

Triton Valsteknik är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.

Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 7 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 35 svarvar, varav 7 stycken är CNC-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Löfmans & Co Verkstad är en legotillverkare som är specialiserade på avancerade detaljer. Löfmans har idag ca 10 anställda.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och engagerad person som vill ta ett helhetsansvar för koncernens ekonomifunktion. Du kommer att vara platschefens högra hand när det kommer till budgetuppföljning, kalkylunderlag och investeringsbeslut.

I samband med byggnationen av nya verkstaden förändrar vi även företagsstrukturen och skapar en koncernstruktur. Du har en viktig roll i denna resa.

Du är drivande i att upprätta budget för de olika bolagen. Du upprättar månads- och årsbokslut för de enskilda bolagen liksom för koncernen samt deltar i arbetet med den löpande bokföringen.

Du ansvarar också för kontakter med bank och löneadministrationen. Ekonomiavdelningen har idag ytterligare en person anställd som blir din assistent.

Din profil

Vi tror att du är utbildad ekonom med inriktning mot redovisning. Du måste ha några års yrkeserfarenhet av att självständigt ha hanterat den typ av frågor som du ska hantera i ditt arbete hos oss. Det är en fördel om du har vana av att hantera de frågor rörande redovisning och finansiering som följer med en koncernstruktur.

Som person är du driven, flexibel, kreativ och självständig. Vi värdesätter såväl affärsmässighet som prestigelöshet och du måste kunna hantera även rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har en starkt kommunikativ förmåga så att du i såväl tal som skrift kan förmedla dina analyser och iakttagelser på ett framåtblickande sätt.

Vi kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Mejla din ansökan till johan.lofberg@tritonvalsteknik.se senast 8 september.