Rottneros Bruk

Drifttekniker Extern rening & Tork

Vill du bli en del av Rottneros Bruks utvecklingsresa? / Rottneros Bruk söker nu en drifttekniker!

Vill du vara med och utveckla ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa? Rottneros Bruk söker nu en drifttekniker som är redo för sin nästa utmaning!  

Om tjänsten

I rollen som drifttekniker för extern rening & tork kommer du ansvara för Rottneros Bruks dagliga uppföljning av vår externa rening & torkprocess. Tjänsten ger dig varierande arbetsuppgifter med frihet under ansvar i en organisation under expansionsfas med ett huvudfokus på utveckling. Som drifttekniker hos oss på Rottneros Bruk blir du en nyckelperson inom företaget, och kommer snabbt att bli en del av helheten. 

Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med placering på Rottneros Bruk i sagolika Sunne. 

Om dig 

Vi ser att tjänsten passar dig som har arbetat flera år med vattenrening. Du har god kännedom om processtyrning från industrin och har eftergymnasial utbildning mot process- eller reningsteknik. Meriterade med kunskap om energisystem.

Vi ser att tjänsten passar dig som är strukturerad eftersom uppdragen innefattar att skriva rutiner och instruktioner samt driva handlingsplaner. Då rollen innebär varierande arbetsgifter ser vi också att du kan prioritera rätt uppgifter utefter resultat, och se till att samtliga uppgifter går i mål. Vi ser också att du ser samarbete som en nyckelfaktor i arbetet. 

Du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften, samt att jobba i föränderligt arbetsklimat. Det är även viktigt att du som person är motiverande, lyhörd och har lätt för att se möjliga vägar framåt i brukets utvecklingsresa. 

Om oss

Vi på Rottneros Bruk har nästan 400 års erfarenhet av utveckling och 125 års erfarenhet av pappersmassa. Hos oss tillverkas mekaniska massor av de två kategorierna CTMP och slipmassa. Massorna som finns i ett 25-tal olika produktvarianter med olika egenskaper utgör cirka 44 procent av koncernens produktion. Produktionen 2020 uppgick till 179 900 ton, vilket gör bruket till en av Europas största producenter av mekanisk avsalumassa.

I vår organisation vill vi vara goda samhällsmedborgare och bedriva en verksamhet med en så minimal miljöpåverkan som möjligt. Vi vill alltid att kunder såväl som personal alltid ska lämna Rottneros med positiv känsla, och även att vår omvärld ska se oss som ett nytänkande företag som engagerar sig och tar ställning för miljön. 

På Rottneros Bruk jobbar vi för att vara en trygg och modern arbetsgivare som utvecklas i takt med tiden och värdesätter varje individ. Mångfald och oliktänkande uppmuntras. Det ser vi som bygger vår kreativitet och innovationskraft och banar en väg framåt. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-14