BillerudKorsnäs Gruvöns bruk

Drifttekniker Efterbearbetning KM7

Som drifttekniker på BillerudKorsnäs svarar du för den dagliga driften inom avdelningen och planering av underhållsinsatser tillsammans med övriga inom avdelningen.

Driftteknikern har ett stort ansvar för att säkerställa att produktionen körs inom fastställt körfönster. I arbetet ingår det att ha en daglig kontakt med operatörer, UH och driftingenjörer för att säkerställa en säker och stabil drift och att upprätthålla hög tillgänglighet i Efterbearbetningen. Viktiga arbetsuppgifter för rollen är ta fram och implementera rutiner, standarder samt bryt och lås.

Du rapporterar till Sektionschef Drift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Erfarenhet av processindustrin är ett krav och kartongtillverkning är ett önskemål. För befattningen fordrar vi lägst godkända gymnasiebetyg, gärna med teknisk inriktning. YH- utbildning med inriktning mot processteknik är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt intresse av teknik och människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. Du tycker om att driva egna frågor men även att samarbeta med andra människor. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och i skrift.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Isaksson 0555- 412 29 eller Niklas Jansson 0555- 41850.