Stora Enso Skoghall

Driftsingenjör till Stora Enso Skoghall

Till Kartongmaskin 7 på Skoghalls Bruk söker vi nu en Driftingenjör med ett huvudsakligt ansvar för Bestrykning och Rullmaskin. Befattningshavarna tillhör Avdelning Kartong och rapporterar till Sektionschef KM7.

Som Driftingenjör KM7 blir du del av ett roligt gäng som arbetar för att säkerställa tillgänglighet, kvalitet samt utveckling på Kartongmaskin 7. Du har ansvaret för att processutrustningen på dina maskinavsnitt drivs framåt i linje med övriga delar på Kartongmaskin 7. Vid oplanerade händelser skall du understödja övriga befattningar med teknisk kompetens så att erforderliga åtgärder vidtas.

En viktig del i arbetet är att optimera befintlig utrustning i kartongmaskinen samt att i nära samarbete med operatörer och underhåll driva förbättringar som leder till ständig utveckling av maskinen. Du kommer att i få ta ett ökat ansvar för blad- och smetutveckling på hela kartongbruket och arbeta så att uppsatta mål i handlingsplan uppnås och att fastlagda aktiviteter genomförs.

Kvalifikationer

Vi vill att du har teknisk utbildning på lägst högskolenivå eller annan utbildning/ erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Arbetet kräver erfarenhet och god kunskap bestrykningskvalitet och kartongtillverkning i allmänhet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är ett krav.

Som person brinner Du för ditt jobb! Du är analytisk, målinriktad, drivkraftig och vill ta stort eget ansvar. Då du kommer att ha kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att Du tycker om att träffa nya människor i olika situationer och har lätt för att samarbeta och skapa engagemang. Den stora spännvidden i jobbet innebär att Du måste tycka om alltifrån samtalen i manöverrummen och det praktiska arbetet i maskinen till det systematiska problemlösandet och dokumentationen i våra system. Det krävs också att Du är idéskapande och nytänkande samtidigt som du kan lyssna på andra.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 14 april men annonasen ligger ute till 21 april.
Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor.

Läs hela annonsen