Etteplan

Dokumentationsledare

Vill du jobba i ett regionalt team som driver dokumentationsfrågor? Tycker du om att planera, strukturera och ta ansvar? Då är det kanske dig som Etteplan söker!

I rollen som Dokumentationsledare har du både en ledande och en stödjande expertroll genom projektets alla faser.

Du är support i projektet i alla frågor kring den tekniska dokumentationen och ska förmedla kundens krav på dokumentation till projektledare/delprojektledare och leverantörer. Du tidplanerar, utarbetar rutiner för och koordinerar dokumentationsleveranser och granskningar. Status följs kontinuerligt upp i dokument och checklistor som du ansvarar för.

I ett projekt är du ensam dokumentationsledare, men bakom dig har du ett mycket kompetent team med stor erfarenhet. Vi jobbar tillsammans för att utveckla våra såväl som kundens processer och vi tar hjälp av varandra för att klara alla utmaningar vi stöter på.

Arbetet utförs på plats hos kund. Det här är en säkerhetsklassad tjänst och därför kommer du att behöva göra en säkerhetsprövning.

Din profil

Vi behöver dig som är lösningsorienterad, metodisk och ansvarstagande. Du är lyhörd och ser möjligheter till förbättringar som hjälper våra kunder till smartare lösningar för effektiv informationshantering.

Du arbetar ofta som “spindeln i nätet” vilket kräver initiativkraft och att du är drivande. Självfallet trivs du med många kontaktytor, har lätt för att skapa relationer och har ett utpräglat servicetänk.

Det är en fördel att ha en teknisk utbildning i botten och gärna erfarenhet från anläggningsindustri, elkraft eller energisektorn. Har du erfarenhet av att jobba med teknisk informationshantering är det ett stort plus.

Kan du till detta lägga erfarenhet av att ha arbetat med kravhantering eller BIM är det extra meriterande.

Etteplan erbjuder

Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möj-lighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och vi hoppas du delar det med oss. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.

Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Etteplan – Engineering with a difference