Moelven Skog

Distriktschef Dalarna/Hälsingland

Moelven Skog erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i den gröna näringen. Som distriktschef ansvarar du för våra virkesköpare i ett av våra fältköpsdistrikt, vilket omfattar ett flertal kontor. Tillsammans ansvarar vi för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu och i framtiden avverkar sin skog.

Som ansvarig ledare drivs du av att göra affärer och du har ett genuint intresse för att utveckla människor. Du har ett engagemang som motiverar och ett coachande ledarskap. Du bidrar och medverkar i utvecklingen av Moelven Skogs verksamhet.

Du bör ha en skoglig utbildning på högskolenivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av en ledande roll med personalansvar.
Det är meriterande om du själv arbetat med virkesaffärer.

Låter detta intressant? Vi hanterar ansökningar löpande och tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats och kontakt

Industrivägen 2, 785 42 Mockfjärd

Jonas Karlsson, chef fältköp, 010-122 64 04

Om Moelven

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 45 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 10,3 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens industrier i Sverige. Vi är 70 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Vi finns på flera orter och vårt huvudkontor ligger i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjanster, Mer Timmer i skogen.