Valmet

Design Engineer

Söker Du en ny utmaning? Här har du möjligheten att få jobba tillsammans med skickliga och engagerade kollegor i en global koncern med marknadsledande produkter.

Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin – från idé till färdigt papper. Valmet arbetar tillsammans med sina kunder, förstår deras behov och problem och hjälper till att lösa dem.

Nu söker söker Valmet en erfaren mekanikkonstruktör till avdelningen för Mekanisk Konstruktion. Avdelningen består av fyra konstruktionsgrupper med sammanlagt ca 80 ingenjörer.

Som erfaren konstruktör ansvarig för maskindrifter kommer du att ha en central roll i konstruktionsarbetet med att ta fram tekniska lösningar och beräkningar för driften av Valmets pappersmaskiner samt arbetet med att ständigt utveckla produkter och arbetssätt.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i grupp där du bidrar till en god stämning och skapar en trygghet i gruppen med din tekniska erfarenhet. Du har Civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet med inriktning på maskinteknisk konstruktion. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens och en förmåga att bygga långsiktiga relationer, internt och externt. Detta är en nyckelroll i vilken du garanterat kommer att kunna göra skillnad.

Erfarenhet från pappers och processindustrin och/eller konstruktion av maskindrifter är meriterande. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Valmet erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett team som kännetecknas av framåtanda, expertis och goda utvecklingsmöjligheter. Hos Valmet arbetar du i en internationell miljö där fokus ligger på kunden och medarbetarna. Som Valmetanställd får du ta del av en förmånsportal med en flora av erbjudanden. Sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning och stugor/lägenhet att hyra både utomlands och i Sverige är några exempel. Valmet jobbar med ständiga förbättringar i verksamheten och kompetensutveckling av sin personal.

För frågor om tjänsten, kontakta Johan Stöllman , 054-17 78 41
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Maria Emanuelsson, HR, 054-17 15 28

Du är välkommen att ansöka innan 2019-10-13