Valmet

Delta i Valmets Graduate Program

Vill du starta din framtida yrkeskarriär i ett världsledande teknikföretag? Då ska du söka till Valmets Graduate Program!

Som Valmet Graduate arbetar du på Valmets affärsenhet Tissue Mills i Karlstad, som är världsledande inom utveckling och produktion av mjukpappersmaskiner. Företaget leverar utrustning och tjänster till kunder över hela världen som tillverkar mjukpapper som hushållspapper, servetter och toapapper. Valmet ser till att kunderna har utrustning av högsta kvalitet för en bra process och stöttar dem från första planeringen till projektfasen, genom idrifttagning och uppstart till kontinuerlig produktion. Med andra ord genom hela mjukpappersmaskinens livscykel.

Om programmet

Valmet Graduate Program startar i september 2020 och kommer att ge dig en bred förståelse för Valmets mjukpappersverksamhet och ge många utvecklingsmöjligheter. Som graduate genomgår du ett spännande program under 12 månader, där du kombinerar teoretiska lärdomar med praktisk erfarenhet och personlig utveckling.

När du påbörjar programmet kommer du att starta hos en avdelning och höra dit, men du får knyta många kontakter på olika avdelningar som produktion, inköp, skeppning, forskning och utveckling med mera.

För att ge dig bästa möjliga förutsättning att fortsätta din karriär på Valmet efter programmet kommer du, förutom att lära känna Valmet och nyckelteknologierna, också få ett skräddarsytt programinnehåll beroende på vilken din nästa position i företaget kan tänkas bli. ”Hemmavdelningen” är också en möjlig start för din fortsatta karriär på Valmet efter programmet.

Vem är du?

För att kvalificera till Valmet Graduate-programmet har du slutfört din masterexamen i teknik innan programmet startar. Du har högst två års arbetslivserfarenhet efter examen.

Förutom att du har rätt akademiska meriter älskar du teknik och har ett kreativt sinne. Du vill lägga manken till för att nå bästa resultat. Du har ett starkt intresse av att utveckla dig själv och vill anta nya utmaningar tillsammans med nya människor.

Du talar flytande engelska; alla andra språk är en fördel.

Vad du får

En fantastisk möjlighet att starta din karriär i ett globalt företag fullt av utvecklingsmöjligheter. Bli en expert inom mjukpappersbranschen och ha kul på vägen med bra och stöttande kollegor! Närheten till både naturen och staden med många aktiviteter gör livet i medelstora Karlstad äventyrligt och roligt!

Om detta låter som något för dig är Valmet Graduate-programmet där du ska starta din professionella utveckling!

Hur och när ska jag ansöka?

Nyfiken och vill veta mer? Kontakta Maria Carlson, maria.carlson@valmet.com.

För 2020 är ansökan öppen till och med 16 februari.

Om detta låter intressant kan du ansöka via länken. Inkludera CV, betyg och och om tillgängligt ditt examensbevis. Och glöm inte att svara på alla frågor i ansökningsformuläret. Ofullständiga ansökningar kommer inte att behandlas.